22 november 2019

Nyheter fra Safe.no

Subsea 7-jobb til Havila Subsea Skal inn på en langtidskontrakt mellom Havila Shipping ASA og Subsea 7.

Havila Subsea skal inn på en langtidskontrakt mellom Havila Shipping ASA og Subsea 7. Fartøyet er et subsea fartøy som utfører Inspection, Maintenance & Repair (IMR) og arbeid innen ROV og ligger nå ved Havyard Leirvik i Sogn for ombygging og ferdigstillelse. Langtidskontrakten løper fra mai 2011 og varer frem til første januar 2013 med opsjoner for en forlengelse.

Subsea 7-jobb til Havyard

Artikkel fra Offshore.no
Havila Subsea skal inn på en langtidskontrakt mellom Havila Shipping ASA og Subsea 7.


Fartøyet er et subsea fartøy som utfører Inspection, Maintenance & Repair (IMR) og arbeid innen ROV og ligger nå ved Havyard Leirvik i Sogn for ombygging og ferdigstillelse.

Langtidskontrakten løper fra mai 2011 og varer frem til første januar 2013 med opsjoner for en forlengelse.

- At nok et Havyard design nå går inn i langtidskontrakt viser at Havyard leverer kvalitet innen offshore design og offshore fartøy som markedet ønsker og er fornøyde med.

Ombyggingen gir ekstra arbeid og enda større aktivitet ved Havyard Leirvik i tiden fremover. Mange ulike faggrupper som elektro, maskin, utrusting, rør, maling og innredning blir direkte involverte i ombyggingsarbeidet. Det blir blant annet ombygging av lugarer som økes fra 70 til 78 og ombygging av rørsystemer og hydraulikk, fremgår det av en pressemelding.

- Dette er en betydelig jobb for Havyard Leirvik. Oppdraget passer godt inn i byggeprogrammet vi har ved verftet og det er selvsagt svært hyggelig at Havila Shipping ASA og Subsea 7 kommer tilbake til oss for å få utført arbeid. Vi tar dette oppdraget også som et tegn på at de er fornøyde med jobben vi har utført i forbindelse med bygg 088, Seven Havila, opplyser prosjektdirektør Trygve Solaas ved Havyard Leirvik.

Bygg 101 vil etter ombyggingen kunne gjennomføre subsea-oppdrag i Nordsjøen og eventuelt andre steder i verden. Fartøyet vil bli levert fra verftet i forkant av oppstarten av kontrakten, etter noe tilpasning av utstyr relatert til kontrakten.

Havyard Design AS har designet et vidt spekter av offshore design innen PSV, AHTS, DSV og MSV. Havyard designTM har blitt en stor suksess siden etableringen i 2005 og det er nå bygd / under bygging over 40 skip av Havyard designTM i Norge og internasjonalt.

» Abonner på nyheter
» Back

Powered by www.i-tools.no